Mesin Blowing Film Normal
  • Mesin Blowing Film NormalMesin Blowing Film Normal
  • Mesin Blowing Film NormalMesin Blowing Film Normal
  • Mesin Blowing Film NormalMesin Blowing Film Normal

Mesin Blowing Film Normal

Ruian Kingplast Machinery Co., ltd minangka pabrikan Mesin Blowing Film Normal profesional, mesin blowing film jinis Normal kingplast digawe cocok kanggo pelanggan anyar sing miwiti ing industri lan pelanggan sing setya produksi film kemasan biasa, welcome order saka kingplast lan kita bakal menehi dhukungan teknis khusus kanggo panuku anyar.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

KINGPLAST kanthi becik nampani sampeyan menyang Mesin Blowing Film Normal saka pabrik kita. Produk kita disertifikasi CE lan saiki duwe persediaan pabrik sing akeh. Kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan apik lan pabrik diskon prices.


Peralatan Opsional

1. Auto-loader

2. Pengobatan Corona

3. Rotary die sirah

4. Double winder

5. Pangowahan layar kacepetan dhuwur


 

 

 

Seri KP-N

Unit Take Up kapindho

KP-B Series Double Winder + Rotary Die


Kingplast mesin ndamu film Normal introduceï¼

kingplast minangka salah sawijining produsen lan supplier mesin blowing film Normal China sing misuwur. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur mesin blowing film Normal. Sugeng rawuh kanggo tuku mesin blowing film Normal saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

 

Biaya produksi sing murah: Mesin blowing film normal minangka mesin metode sing larang regane, iku pilihan sing apik kanggo para pelanggan sing miwiti operasi utawa duwe anggaran winates. Proses kasebut mbutuhake mesin lan peralatan sing relatif kurang, nyebabake biaya sing luwih murah lan nyuda biaya operasi.

Operasi sing gampang: Mesin blowing film normal duwe kontrol sing gampang lan panel operasi sing gampang, sing nggampangake para pelanggan anyar sinau lan ngoperasikake peralatan kanthi efektif.

 

Rampung syarat film umum: Film sing digawe dening mesin blowing film Normal bisa nyukupi syarat standar saka macem-macem industri. Film kasebut biasane digunakake kanggo nggawe tas blanja supermarket normal, tas paket normal.

 

Kingplast Normal film blowing maxhine parameterï¼

Model

KP-N45

KP-N50

KP-N55

KP-N60

KP-N65

Bahan sing cocog

HDPE LDPE LLDPE

Jembaré film (mm)

100-500

300-600

400-800

500-1000

600-1200

Ketebalan film (mm)

HD

0.009-0.05

0.009-0.15

LD

0.02-0.15

0.03-0.15

Max. Output Ekstrusi (kg/jam)

HD

35

40

50

55

65

LD

40

45

60

70

80

Extruder

Diameter sekrup (mm)

Ï45

Ñ50

Ñ55

Ф60

Ñ65

Screw L/D dawa

30:1/32:1

Bahan sekrup

bimetal

Bahan silinder

SACM-645/38CRMOALA

Pendinginan silinder

250wx2

250wx2

370wx2

370wx3

550wx2

Motor penggerak (kw)

11

15

18.5

22

30

Kontrol suhu

3

3

3

3

4

Tipe mati

Die ukuran (mm)

HD

Ñ60/80

Ñ80/100

Ñ100/120

Ñ100/120

Ñ100/150

LD

Ñ100/120

Ñ120/150

Ñ180/200

Ф200/220

Ñ220/250

Kontrol suhu

3

Ring udara

1 pc

Blower udara (kw)

2.2

3

3

4

5.5

Pusat stabil

1

 

Unit take-up

Jembaré rol (mm)

Ñ165×600

Ñ165×700

Ñ165×900

Ñ165×1100

Ñ165×1300

Tipe luwes dhuwur

/

Kacepetan njupuk (m / min)

10-100

10-100

10-80

10-80

10-80

Penggerak motor (kw)

0.75

1.5

1.5

1.5

2.2

Unit penggulungan

Jinis

jinis gesekan lumahing

Motor penggulung (N.m)

10

10

10

16

16

Kacepetan nduwurke tumpukan (m/min)

10-100

10-100

10-80

10-80

10-80

 

Detail Mesin:



Hot Tags: Mesin Blowing Film Normal, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.